Over Kids Gallery

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website!

Kids Gallery is waar je terecht kunt voor fotoshootfeesten. Ik ben Dana Rijsberman en ik organiseer het feest en maak professionele foto’s van elk kind.

nog een keerIk heb 10 jaar voor de klas gestaan (op een basisschool) en heb de vierjarige foto-opleiding aan de Fotoacademie in Amsterdam gedaan. Met mijn examenwerk ben ik in 2010 genomineerd voor de Photo Academy Award. Ik heb mijn werk in verschillende musea en galeries geƫxposeerd, zoals het Fotomuseum in Den Haag.

Ik heb gezocht naar hoe ik met kinderen werken en fotograferen kon combineren en bedacht zo Kids Gallery. Fotoshootfeestjes vind ik geweldig leuk om te doen. Kinderen mogen bij mij in de spotlights staan! Ik geef ook fotoworkshops, in mijn fotostudio en op lokatie, voor kinderen en voor volwassen. Zelf in de studio de mooiste foto’s maken is een geweldige ervaring, die ik graag deel met anderen.

Verder maak ik ook fotoreportages voor bedrijven, van landschappen, architectuur en interieur, waarbij ik de sfeer in de foto het belangrijkst vind.