Nabestellingen

Via deze link kun je je foto’s van de fotoshoots nabestellen. Bestel je foto’s.

thumb-2.aspJe kunt foto’s en vergrotingen bestellen in verschillende formaten. De foto’s worden door het fotovaklab Profonet afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier, zeer hoogwaardig fotopapier.

Het is mogelijk je foto te bestellen op canvas of diboluxe, dibond en krasvast laminaat voor een museumkwaliteit.

promo3Je foto is ook leuk als kado! Bestel je foto op een mok, kussensloop, muismat, sportzak, t-shirt, teddybeer, keukenschort of zorgvuldig ingelijst in een mooi fotolijstje, dat als kado met een zilveren strik wordt verzonden.

Je foto zelf laten afdrukken is natuurlijk ook mogelijk. Je kunt je gekozen fotobestand downloaden voor eigen gebruik in hoge resolutie. Natuurlijk zonder watermerk.

sportzakHet bestellen gaat als volgt:

  • klik op ‘bestel je foto’s’
  • kies de juiste fotomap en voer het wachtwoord in (deze krijg je bij de fotoshoots, neem anders even contact op met Kids Gallery) de foto’s zijn zonder wachtwoord niet zichtbaar
  • kies de gewenste foto’s
  • ga naar de winkelwagen of klik op de foto om het gewenste formaat en aantal te wijzigen of kies een product.
  • daarna kun je afrekenen via Ideal of vooruitbetaling per bank/giro.

mokOver het algemeen worden de foto’s binnen 3 werkdagen geleverd. Speciale producten meestal binnen 5 dagen. De bestellingen worden verzorgd door Oypo, een online fotobedrijf.

Foto CD bestellen
Je kunt er ook voor kiezen om alle digitale beelden/foto’s op CD te bestellen bij Kids Gallery. De CD is niet via de pagina ‘bestel je foto’s’ te bestellen. Als je veel foto’s wilt nabestellen, kan het voordeliger zijn om dit met de foto-CD zelf te regelen. Bestel deze CD via het contactformulier op deze website, via de mail of bel 06 28764802.

  • CD met alle foto’s in webresolutie €25,-. De foto’s hebben een klein watermerk onderaan de foto’s. Deze foto’s kan je heel goed gebruiken voor Hyves, facebook, mailen enzo.
  • Wil je de foto’s zelf laten afdrukken, neem dan de CD of DVD met alle foto’s van de fotoshoot in hoge resolutie zonder watermerk voor €50,=. De foto’s zijn bewerkt.