Fotoshootfeest op Locatie

Nieuw!

Wil je graag een fotoshootfeest, maar liever niet binnen in een fotostudio? Vier het dan lekker buiten op locatie met een super fotograaf!

We kunnen bijna iedere plek met elkaar afspreken, ik kom dan naar jullie toe op de afgesproken plek. Dit kan zijn aan een strandje, in een park, bos, speeltuin of skatebaan, het maakt niet uit. Een plek waar jullie lekker kunnen spelen, kletsen, lachen en bijvoorbeeld picknicken. Maar het kan natuurlijk ook bij je thuis. Ik neem verschillende accessoires mee, zoals hoedjes, zonnebrillen en lipgloss. Als je het leuk vindt, kun je die gebruiken voor de fotoshoots.

Mooie portretten van elk kind apart, van kinderen samen, verschillende groepsfoto’s en natuurlijk actiefoto’s! En foto’s die buiten zijn gemaakt hebben mooie achtergronden en meer variatie dan in de studio. Mocht het op de afgesproken dag regenen, dan kunnen we het fotofeest in mijn fotostudio doen of bij jullie thuis. Want bij slecht weer kan ik niet buiten fotograferen. Ik zal ongeveer 1,5 uur bij jullie aanwezig zijn. Binnen ’n paar dagen zet ik alle gemaakte en bewerkte foto’s op de website. Via de website en een wachtwoord kunnen jullie de foto’s bekijken en aan mij doorgeven welke je wilt. Die foto’s worden naar de jarige toegestuurd. De jarige kan de foto’s uitdelen aan alle vriend(inn)en.

Prijs:

  • €15,- per kind
  • minimaal 5 kinderen en geen maximum
  • inclusief 2 foto’s naar keuze voor ieder kind (13 bij 18 cm).
  • een extra print op A4 voor de jarige (20 bij 30 cm)
  • Voor een locatie buiten Almere reken ik €0,35 per km reiskosten vergoeding.